Acid hialuronic epitique cu Lidocaina

Va oferim produse pe bază de acid hialuronic cu Lidocaina de la EPTQ pentru rezultate de calitate
Oferta: La o comanda de 10 produse primesti 1 gratis!

E.P.T.Q. S500 (fără Lidocaină)

190,00 lei

Categorie:
Acid hialuronic epitique S500 fără Lidocaina

Produs certificat CE – Având densitate mare pe bază de acid hialuronic, purificat, stabilizat, cu un indice de vâscozitate condiționat de 500. Acesta are cea mai groasă vâscozitate din gamă și este potrivit pentru conturarea feței. Își păstrează maleabilitatea în mod unic pentru o perioadă de timp (12 luni) după injectare, făcându-l ideal pentru sculptarea zonelor precum linia maxilarului și pomeții. Acest produs este ideal pentru persoanele alergice la lidocaină!

E.P.T.Q. S300 (fără Lidocaină)

190,00 lei

Categorie:
Acid hialuronic epitique S300 fără Lidocaina

Produs certificat CE – Acesta are o consistență „medie”. Are capabilități avansate de a-și păstra propria structură, oferind o longevitate impresionantă în ceea ce privește rezultatele. Este perfect pentru majoritatea zonelor feței, inclusiv buze, pliuri nazolabiale, linii de marionetă și obraji. Densitate medie, pe bază de acid hialuronic, purificat, stabilizat, indicele de vâscozitate condiționat de 300. Acest produs este ideal pentru persoanele alergice la lidocaină!

E.P.T.Q. S100 (fără Lidocaină)

190,00 lei

Categorie:
Acid hialuronic epitique S100 fără Lidocaina

Produs certificat CE – Acesta este varianta cea mai subțire din gamă și are vâscozitatea perfectă pentru tratarea straturilor dermice fine, cum ar fi laba gastii (riduri subțiri la frunte și nas, riduri fine în jurul gurii, riduri periorbitale) oferind rezultate moi și naturale. Substantă cu densitate redusă, pe bază de acid hialuronic, purificat, stabilizat, cu indice de vâscozitate 100 condițional. Acest produs este ideal pentru persoanele alergice la lidocaină!

E.P.T.Q. S300 (cu Lidocaină)

190,00 lei

Categorie:

Acid hialuronic epitique S300 cu Lidocaina

Produs certificat CE – Aceasta are o consistență medie. Are capabilități avansate de a-și păstra propria structură, oferind o longevitate impresionantă în ceea ce privește rezultatele. Este perfect pentru majoritatea zonelor feței, inclusiv buze, pliuri nazolabiale, linii de marionetă și obraji.

E.P.T.Q. S500 (cu Lidocaină)

190,00 lei

Categorie:

Acid hialuronic epitique S500 cu Lidocaina

Produs certificat CE – Aceasta este cea mai groasă vâscozitate din gamă și este potrivită pentru conturarea feței. Își păstrează maleabilitatea în mod unic pentru un timp după injectare, făcându-l ideal pentru sculptarea unor zone precum linia maxilarului și pomeții.

E.P.T.Q. S100 (cu Lidocaină)

190,00 lei

Categorie:

Acid hialuronic epitique S100 cu Lidocaina

Produs certificat CE – Acesta este cel mai subțire material de umplutură dermică de consistență din gamă și are vâscozitatea perfectă pentru tratarea straturilor dermice fine, cum ar fi laba gâstii, tâmplele și ridurile pentru rezultate frumoase, moi și naturale.