eptq
 

Termeni si Conditii
Prezentii Termeni de Utilizare se supun dreptului intern roman. Toate produsele disponibile pe eptq.ro sunt autentice si in concordanta cu normele/cerintele Europene aplicabile in Romania. Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul eptq.ro va trebui sa furnizati date adevarate asa cum este cerut de formularul site-ului. Daca veti furniza informatii care sunt inexacte sau incomplete, eptq.ro are dreptul sa suspende sau sa refuze comanda dumneavoastra. Efectuarea a cel putin o comanda pe site-ul eptq.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile site-ului. EPTQ.ro are dreptul in orice moment sa modifice, sa suspende sau sa inceteze comercializarea online a produselor partial sau in totalitate, temporar sau permanent, cu sau fara notificare prealabila. Eptq.ro nu este responsabil pentru folosirea necorespunzatoare a produsului sau pentru folosirea acestuia in alte scopuri decat cele recomandate.

Date de contact
S.C. Loredana Soare Beauty S.R.L
Adresa: 224 Tudor Vladimirescu, Prundeni (Valcea) 247526, Romania
CUI: 42866593
EUID ROONRC.J38/568/2020
E-mail: info@eptq.ro
Telefon: +40 760 527 161
Cont: RO38RNCB0264168579240001
Banca: BCR Dragasani

Politica de livrare
Cumparator: Orice persoana care finalizeaza una sau mai multe comenzi prin intermediul site-ului www.eptq.ro
Vanzator: S.C. Loredana Soare Beauty S.R.L denumit in mediul online eptq.ro
Produs (produse): Acel (acele) bunuri puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului virtual eptq.ro
Comanda: Comanda efectuata online prin intermediul magazinului virtual eptq.ro
(AWB): numarul documentului de transport prin care cumparatorul stie in permanenta unde se afla coletul sau.
Coletul cu produsul (produsele) comandat va fi livrat direct la adresa cumparatorului prin serviciul Fan Curier. Costul transportului va fi stabilit de catre serviciul de curierat si va fi suportat de catre cumparator. In cazul localitatilor din afara zonelor de livrare Fan Curier, acesta va suporta taxa de 0.84 RON / Km suplimentar. In urma cererii de comanda efectuata pe site, vanzatorul va contacta cumparatorul cu disponibilitatea produselor de pe stoc si data cand acestea vor fi expediate. In cazul in care produsul (produsele) nu este diponibil, vanzatorul va informa cumparatorul despre aceasta situatie.
Produsele sunt asigurate pe timpul transportului iar costul asigurarii este inclus in costul total al transportului.

Termenul de livrare prin Fan Curier variaza intre 1 si 5 zile lucratoare conform acordului companiei cu UNTR si specificat in Codul Transportatorilor din Romania. Toate preţurile afişate pe site-ul eptq.ro includ TVA.

Program livrari
Luni – Vineri ( 09:00 – 17:00 )
Sambata ( 09:00 – 13:00 )
Duminica ( Inchis )
Comenzile plasate pana in ora 12:00 de luni pana vineri vor fi trimise in aceiasi zi. Dupa confirmarea comenzii si expedierea acesteia, cumparatorul va primi un e-mail sau SMS ce va contine numarul documentului de transport (AWB) pentru verificarea stadiului transportului.

Politica de confidentialitate si informatii despre protejarea datelor cu caracter personal
eptq.ro se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti, cu exceptiile situatiilor expres prevazute de legislatia statului Roman in vigoare. Datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului sunt folosite strict pentru facturarea si expedierea produselor/ serviciilor comandate de catre cumparator.

Retur si Anulare
Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului că renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Clientul va putea solicita returnarea produsului, în termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. In cazul solicitarii unui alt produs se va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce clientul a returnat produsul cumparat initial. Inlocuirea acestuia, se va face în cel mult 7 zile de la retur.
Produsul (produsele) va fi returnat în ambalajul initial (nu trebuie sa fie deteriorat sau desigilat), impreuna cu certificatul de conformitate.
Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar clientul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Costurile de retur şi de transport pentru produsul returnat sunt suportate de catre client.

Modalitati de plata
Pentru a achita produsele comandate pe eptq.ro aveti la dispozitie urmatoarele optiuni:
1. Fan Curier Ramburs – Plata se face in moneda nationala leu/lei catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.
2. Plata prin card – Produsele comandate pot fi achitate online prin card bancar, platile fiind procesate prin intermediul procesatorului Netopia Payments. Mai multe detalii despre Netopia Payments se gasesc pe https://netopia-payments.com
3. Plata prin serviciul PayPal pentru comenzi internationale (contacteaza vanzatorul la info@eptq.ro pentru detalii)

 

netopia