Termeni si Conditii

Toate produsele disponibile pe eptq.ro sunt autentice si in concordanta cu normele/cerintele Europene aplicabile in Romania. Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul eptq.ro va trebui sa furnizati date adevarate asa cum este cerut de formularul site-ului. Daca veti furniza informatii care sunt inexacte sau incomplete, eptq.ro are dreptul sa suspende sau sa refuze comanda dumneavoastra. Efectuarea a cel putin o comanda pe site-ul eptq.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile site-ului. EPTQ.ro are dreptul in orice moment sa modifice, sa suspende sau sa inceteze comercializarea online a produselor partial sau in totalitate, temporar sau permanent, cu sau fara notificare prealabila.

Date cu caracter personal
eptq.ro se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti, cu exceptiile situatiilor expres prevazute de legislatia statului Roman in vigoare. Datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului sunt folosite strict pentru facturarea si expedierea produselor/ serviciilor comandate de catre dumneavoastra.

Retur
Conform Ordonantei NR. 34/2014 aveti dreptul sa returnati produsul in termen de 14 zile lucratoare de la primirea acestuia fara penalitati sau invocarea unui motiv. Acesta trebuie returnat in ambalajul original (sa nu fie deteriorat sau desigilat) impreuna cu certificatul de conformitate. Produsul va fi considerat defect atunci cand nu are proprietatile obisnuite sau prezentate, nu serveste scopului, nu respecta cerintele legale sau nu a fost livrat in cantitatea convenita. Reactia alergica la produsul livrat nu este considerat defect al produsului.

Program livrari
Luni – Vineri ( 09:00 – 17:00 )
Sambata ( 09:00 – 13:00 )
Duminica ( Inchis )
Coletul va fi livrat direct la dumneavoastra acasa prin serviciul Fan Curier. Costul transportului este suportat de catre cumparator. Comenzile plasate pana in ora 12:00 de luni pana vineri vor fi trimise in aceiasi zi ( majoritatea ajung la destinatie in ziua urmatoare ). In urma cererii de comanda efectuata pe site, va vom contacta cu disponibilitatea produselor de pe stoc si data cand acestea vor fi expediate catre dumneavoastra.

Modalitati de plata
Plata se face in lei catre agentul de curierat care efectueaza livrarea (Fan Curier – ramburs)
PayPal: ils_2015@yahoo.com